Welcome to My Blog (◕‿◕✿)...Don't forgot to follow ea'...Jgn lupe tinggalkan link awak di shoutbox sbb saya nk gak tgk blog awak yg chumell tu...I hope you all enjoy in this blog...hehe

Muhd Khairul Muhaimin



Little prince !!! Muhd Khairul Muhaimin B. Mohd Azri...Welcome to our life..
Semoga menjadi insan yg berguna tau Muhaimin comel..
Lahir pada jam 8.00 pagi di Hospital Slim River...
Baru 18 hari hidup di dunia :)
Alfu Mabrukk !!!

♥ Don't forget to drop your comment ♥

Cik Buaya 1st GiveAway : Choose Your Prize



Tag : nurhafizah , nadira , yaya

♥ Don't forget to drop your comment ♥

Tip Cara Melicinkan Kulit Muka

Hi reader + annyeonghaseyo ! puasa tak hri nie ? mesti laa puasa kan...kalau x puasa, x bole nk raya tau ! hehe...Hari ini liyana nak kongsi tip dgn korang pasal cara nk melicinkan kulit muka...Cara nie berkesan tau !
  1. Campurkan sedikit tepung pulut dengan sedikit air. Sapukan pada muka sebelum tidur. Keesokkannya cuci muka dengan air suam. Amalkan seminggu sekali.
  2. Campurkan satu sudu besar madu lebah dengan satu sudu besar susu tepung. Sapukan pada seluruh muka dan biarkan sebentar. Kemudian basuh muka dengan air suam. Amalkan dua kali seminggu.
  3. Gosokkan serbuk teh yang telah digunakan ke muka. Biarkan selama 3 minit sebelum dicuci dengan air suam.
  4. Kisar dua biji buah tomato, gula dan air. Tapiskan dan minum air setiap pagi. Lakukan selalu sehingga kulit muka kelihatan licin.
  5. Setiap kali mandi, gosokkan tawas pada muka. Lakukan setiap pagi atau malam. Muka korang akan menjadi halus.
~ Selamat Mencuba ~

♥ Don't forget to drop your comment ♥

3 Anis Ramadhan Giveaway !






Clik HERE to join

Tag : Yang tengah baca entry nie...


♥ Don't forget to drop your comment ♥

Secret Admirer

Hi , korang...Lame kan blog ni dah tak update kan ??? Rindu tak ?? Mesti arr tak rindukan...korang ader secret admirer tak ??? ader tak ?? pasti arr ade kn...oke , kalau tak ada pon tak ape...Peminat rahsia bermaksud orang yang simpan perasaan suka , sayang , minat , cinta tu dalam hati tanpa pengetahuan orang itu. Contohnya , secret admirer dengan stalker lain tau...Stalker tu mcam dah obsess gila dgn orang yang dia minat sangat tu sampai semua background pasal orang tu , dia nak ambil tau...

~ ader saper2 yang secret admirer liyana plak?? hahahah..mari2 !!! perlu diingat, biar jadi peminat rahsia drpd menjadi STALKER !

♥ Don't forget to drop your comment ♥