Welcome to My Blog (◕‿◕✿)...Don't forgot to follow ea'...Jgn lupe tinggalkan link awak di shoutbox sbb saya nk gak tgk blog awak yg chumell tu...I hope you all enjoy in this blog...hehe

Lagu Cinta Muka Buku menghina Allah

 

Cerita panas di youtube bahawa cinta muka buku oleh Najwa Latif didakwa sbb menghina Tuhan. Semuanya gara-gara kerana sebaris lirik dalam lagu itu yang berbunyi:"itulah cinta yang satu,cinta di muka buku" yang ditulis oleh kakaknya,Syafika Latif. Di sebabkan sebaris lirik tersebut, Najwa Latif telah dikritik oleh beberapa pihak termasuk pengunjung laman Youtube yg menonton video muziknya. Rata-ratanya x bersetuju dgn lirik yg dinyanyikan anak kelahiran Batu Pahat Johor ini kerana ia seolah-oleh telah menghina Tuhan dan mereka berpendapat cinta yg satu hanyalah pada Allah bukan kekasih.
Namun, Najwa Latif ketika dihubungi murai.com.my sekeras-kerasnya menepis dakwaan tersebut kerana dia memberitahu lirik yg ditulis itu x bermaksud demikian, sebaliknya apa yg cuba disampaikannya itu adalah cinta sesama manusia.

♥ Don't forget to drop your comment ♥

No comments:

Post a Comment