Welcome to My Blog (◕‿◕✿)...Don't forgot to follow ea'...Jgn lupe tinggalkan link awak di shoutbox sbb saya nk gak tgk blog awak yg chumell tu...I hope you all enjoy in this blog...hehe

Secret Admirer

Hi , korang...Lame kan blog ni dah tak update kan ??? Rindu tak ?? Mesti arr tak rindukan...korang ader secret admirer tak ??? ader tak ?? pasti arr ade kn...oke , kalau tak ada pon tak ape...Peminat rahsia bermaksud orang yang simpan perasaan suka , sayang , minat , cinta tu dalam hati tanpa pengetahuan orang itu. Contohnya , secret admirer dengan stalker lain tau...Stalker tu mcam dah obsess gila dgn orang yang dia minat sangat tu sampai semua background pasal orang tu , dia nak ambil tau...

~ ader saper2 yang secret admirer liyana plak?? hahahah..mari2 !!! perlu diingat, biar jadi peminat rahsia drpd menjadi STALKER !

♥ Don't forget to drop your comment ♥

No comments:

Post a Comment